Lägga till ett e-postkonto på din iPhone, iPad eller iPod touch

För att lägga till mailen i telefonen använder du följande info:

1. Gå till Inställningar > E-post och tryck sedan på Konton.
  2. Tryck på Lägg till konto, Annat och sedan på Lägg till e-postkonto.
  3. Ange namn, e-postadress, lösenord och en beskrivning av kontot.
  4. Tryck på Nästa och följ sedan dessa steg:
    1. Välj IMAP för det nya kontot.
    2. Ange värdnamn för inkommande e-postserver: ns5.inleed.net
    3. Ange din hela din mailadress och ditt lösenord som användarnamn och lösenord
    4. Ange värdnamn för utgående e-postserver: ns5.inleed.net
    5. Ange din hela din mailadress och ditt lösenord som användarnamn och lösenord
  5.  Om e-postinställningarna är korrekta trycker du på Spara för att slutföra.
  6. Det är vanligt att appen står och laddar i upp till 1 minut när du klickat spara.
  7. När appen laddat klart klickar du in i kontot och och klickar sen på SMTP
  8. Klicka på ”Primär server” högst upp
  9. Längst ned ser du ”Server port”, ange 465 där och klicka Spara/Klar
  10. Nu är du klar och ska kunna skicka och ta emot mail.

Skaffa en företagsmail utan krångel

Vi hjälper dig att komma igång kostnadsfritt.
Noll underhåll 👍